dijous, 21 de febrer del 2013

Calçotada i excursió al Montmell


Com ve sent habitual d'altres anys, el club organitza una excursió amb calçotada al Montmell, que tindrà lloc el proper 10 de març. Aquells qui s'hi vulguin apuntar han de tenir en compte el següent: 

- Dia: 10 de març. Ens concentrarem a la rotonda del mercat a les 9 del matí. Allà es distribuiran els cotxes. Naturalment, qui vulgui anar directament a la calçotada sense fer abans l'excursió, ho pot fer al voltant del migdia: serà a la zona de picnic que hi ha accedint des de la carretera TV2401. El camí de terra fins a l'àrea d'esbarjo està prop del km 7 de la TV2401, just passada la Juncosa del Montmell. Heu de seguir el camí durant aproximadament 3,5 km fins a arribar a la zona de picnic. A sota teniu un mapa de localització. L'àrea de picnic és la que es troba al bell mig de la imatge.



- Cal portar roba i calçat còmodes per caminar.
- Cadascú ha de portar el seu esmorzar, alguna cosa per beure, i el que vulgui menjar de carn al migdia. El club comprarà els calçots i posarà la salsa. 
- Preu: 5 euros. 

Si algú té graella, que ho notifiqui quan s'apunti. En tot cas, cal confirmar les inscripcions a la Jana, al seu correu janina4x4@filologos.com abans del 28 de febrer. 

Finalment, aprofitem per comentar-vos que ja podeu visitar també el web del club, www.llagutsdecalafell.cat. Esperem que us agradi! 

Ens trobem tothom al Montmell!